Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У центрі Одеси вирубують дерева заради літніх кафе

У центрі Одеси власники розважальних закладів, зокрема ресторанів, вирубують зелені насадження міста заради літніх майданчиків. Про варварство таких підприємців, які прирікають місто на погіршення екологічних умов, розповідає місцева мешканка в соціальних мережах.

За словами одеситки, по вулиці Єврейській вже знищено три акації. Дівчина вкрай обурена, адже неповторний колорит Одеси створювали талановиті італійські архітектори, а зараз корисливі підприємці намагаються його знищити. Зокрема дівчина пише, що такі бізнесмени, прикриваючись ім'ям майстрів з Італії (ресторан носить назву Бенвенуто Челліні) вирубують дерева, які були посаджені на благо міста.

Дівчина з сумом і обуренням повідомляє, що на місці трьох акацій, які дбайливо переховували під своєю кроною одеситів і гостей міста від палючого сонця, тепер красуються три парасольки. З іронією місцева жителька зазначає, що відгороджують столики від дорожнього пилу і суєти пластмасові дерева і огорожа, а відвідувачі цього ресторану «п'ють свої освіжаючі напої з присмаком вихлопних газів і пилу».

«Здоров'я вам і пластмасового щастя! Ви цього заслуговуєте », - підсумовує одеситка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь