Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Херсонщині дівчина вдарила ножем свого кривдника, їй загрожує тюремний термін

У Херсонській області дівчина вдарила ножем свого співмешканця, який регулярно її бив. Подробиці події та її наслідки розповіли у відділі комунікацій Нацполіціі Херсонщини.

За словами співробітників відомства, повідомлення про те, що 36-річний чоловік доставлений в лікарню із проникаючим пораненням грудної клітини надійшло в Голопристанське відділення Нацполіціі від медиків, які госпіталізували і прооперували потерпілого. Зараз стан чоловіка лікарі оцінюють як задовільний. Співробітники правоохоронних органів Херсонщини встановили, що ножове поранення потерпілому завдала його співмешканка 1989 року народження.

Дівчина пояснила поліцейським, що раніше чоловік систематично бив її, коли перебував в стані алкогольного сп'яніння. У той день співмешканець без всяких на те причин знову почав її бити. Не стримавши образи, дівчина схопили кухонний ніж, і встромила його в груди свого співмешканця.

Варто відзначити, що поліцейські Херсонщини відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 121 частина 1 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), що загрожує 28-річній дівчині тюремним ув'язненням терміном до восьми років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь