Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві чоловік вбив співмешканку, після чого намагався покінчити з життям: подробиці

В українській столиці на проспекті Перемоги сталася страшна трагедія. 27-річний чоловік завдав 28-річній співмешканці ножових поранень, після чого перерізав собі вени. Дівчина померла на місці, чоловік доставлений в критичному стані в одну з київських лікарень. 

Згідно з попередніми даними, конфлікт між молодими людьми стався на грунті ревнощів. Поруч з тілом загиблої було знайдено розбитий мобільний телефон. Обдурений хлопець - учасник бойових дій, який знову збирався в зону АТО, завдав співмешканці майже 40 ножових поранень. Після чого молодий чоловік перерізав собі вени на руці, а також мав намір розпороти черевну порожнину. У початкових джерелах говорилося, що хлопець також включив газові конфорки, проте в поліції цей факт спростували, вказуючи на те, що сусіди загиблих переплутали трупний запах із запахом газу. До слова, завдяки пильності сусідів рятувальники приїхали за вказаною адресою, де і виявили молоду пару.

За словами знайомих, пара не був конфліктною, а також вони не зловживали спиртними напоями. Квартиру співмешканці орендували.

На даний момент чоловік знаходиться у важкому стані, київські медики борються за його життя. Факт події занесений до відповідного реєстру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь