Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Одесит створив трансформера за допомогою двох «Запорожців»

Одеський сучасний скульптор Олександр Мілов зібрав з деталей двох «Запорожців» трансформера «Укрбота». Інформацію про це художник оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, де також опублікував фотографії процесу створення скульптури та кінцевого результату.

Трансформер важить майже тонну, а його висота склала чотири метри. Для створення своєрідної скульптури одесит використовував деталі від двох автотранспортних засобів «Запорожець». «Укрбота» зібрали в рамках фестивалю FEST MRII, який проходив під містом Миколаїв в святкові дні Івана Купала - 8 і 9 липня. На заході учасники презентували свої творіння, які були спрямовані на об'єднання молоді і більш дорослого покоління навколо українського ремесла, розваг і музики. Варто відзначити, що «Укрбот» виділявся з «натовпу» інших скульптур, однак сучасні течії і захоплення громадян впливають і на культуру країни, тому трансформер одесита став родзинкою фестивалю.

За словами Олександра Мілова, він і його помічники створили дідуся Бамблби - прародителя головного трансформера з відомого фільму. Згідно з легендою, цей екземпляр прибув на планету Земля ще до того, як її населили люди, тому цей трансформер став першим протоукраїнцем. До слова, одесит має намір створити для дідуся Бамблби ще й «даму серця» - бабусю відомого трансформера.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь