Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Закарпатті посеред літа випав сніг

У Закарпатській області в минулі вихідні пройшов дощ з мокрим снігом і градом. Про те, що насувається негода місцевих жителів завчасно поінформували представники ДСНС і міська влада, однак про те, що городян очікує сніг, повідомлення не було.

У соціальних мережах жителі Воловецького району (північ Закарпатської області) в минулу суботу, 15 липня, здивували всіх українських користувачів зимовими фотографіями. На опублікованих кадрах видно, що земля і дерева вкриті снігом. При цьому місцеві жителі пояснюють, що в районі пронеслася сильна гроза, внаслідок чого температура навколишнього середовища різко впала, що дозволило граду і мокрому снігу «затриматися» у регіоні.

Варто відзначити, що таке незвичайне погодне явище припало до душі багатьом місцевим жителям, які охоче ділилися враженнями про «літній снігу» з іншими українськими користувачами соціальних мереж.

«Я вийшла на вулицю, прихопивши з собою фотоапарат, тому що такої зимової казки в екватор літа я ніколи не бачила. Коли я опублікувала зроблені селфі в Instagram, мої друзі з інших міст, зокрема з Києва і Львова, «атакували» мене розпитуваннями про незвичайний екватор літа », - розповідає місцева жителька Віталіна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь