Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українка стала чемпіонкою Європи з веслування

Золоту медаль на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное, який проходив в Португалії, отримала спортсменка із Запорізької області Людмила Бабак. Про це інформує офіційний сайт змагань, де наводиться статистика і результати чемпіонату.

Вихованка тренера СО комплексу Запорізької АЕС Сергія Сніжко завоювала першість на марафоні на 19 кілометрів. Українка успішно стартувала, а після того, як Людмила відірвалася від суперників, фінішувала за 1 годину 48 хвилин.

У чемпіонаті взяли участь 23 країни. Україну представляла команда з 9 спортсменів, троє з яких вихованці Сергія Сніжко. Варто відзначити, що одному з наших спортсменів за час змагань довелося пройти додаткове випробування - іспанець веслом пробив човен Дениса Давидова, однак українець все одно завершив гонку, показавши хороший результат, прийшовши до фінішу шостим.

Майстер спорту України Міжнародного класу Людмила Бабак та інші провідні спортсмени Запорізької області були нагороджені сертифікатами на отримання стипендії від обласної державної адміністрації. Варто зазначити, що Людмила вже отримує стипендію від місцевої міськради. На досягнутому українка не має наміру зупинятися, і мріє про медалі олімпійського чемпіона.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь