Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жителі Києва самостійно затримали квартирного злодія

Подружжю з Києва вдалося власноруч затримати на «гарячому» зловмисника, який мав намір обікрасти квартиру по вулиці Драгоманова. Подробиці інциденту розповіла киянка Марина на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, вона з чоловіком напередодні поверталася додому, коли піднявшись до себе на 15 поверх, зустріла в під'їзді незнайомого чоловіка. Побачивши подружню пару, хлопець різко почав розмовляти з кимось по мобільному телефону. Зайшовши в тамбур, який огороджує дві квартири, Марина ще на кілька хвилин затрималася в передбаннику для того, щоб переконатися в тому, що чужинець пішов. Не почувши за дверима голоси, киянка зайшла в квартиру, закривши тамбур на замок.

Через деякий час чоловік жінки вийшов з квартири, так як йому дещо знадобилося в передбаннику. Там він побачив знову того самого незнайомого чоловіка. Зловмисник забарився і простягнув хлопцеві пляшку, просячи налити в неї води. Побачивши відмичку в замку, чоловік Марини зрозумів що відбувається, проте вирішив не злякати злочинця, попросивши з цим проханням (набрати води) звернутися до консьєржа внизу. Чоловік «залетів» в квартиру за телефоном, після чого побіг вниз за квартирним злодієм.

Злочинця затримали власноруч біля багатоповерхівки і викликали поліцію. Прибулі на вказане місце копи, виявили у зловмисника ніж, карабіни, рукавички, мотузки, відмички і різні будівельні інструменти. Злодієм виявився раніше судимий киянин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь