Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Україною пронісся ураган: наслідки негоди

У деяких регіонах України на минулих вихідних було зафіксовано різке погіршення погодних умов. Особливо сильно постраждала Дніпропетровська область. Як повідомили журналістам в облуправлінні ДСНС, на території Дніпропетровщини через ураган без газу залишилися 2418 і без електрики 13 тисяч абонентів.

Сильні пориви вітру призвели до пошкодження покрівель на господарських і житлових будівлях. За попередніми даними, постраждала 651 споруда. У деяких будинках покрівля була повністю зруйнована, а в деяких частково. Також зруйнована покрівля на дитячому і трьох навчальних закладах. В даний момент служби порятунку займаються прибиранням повалених дерев. З 365 за допомогою спецтехніки прибрані 312 дерев.

Особливо багато руйнувань зафіксовано в Довгинцівському районі. Туди вже прибули п'ять вантажівок з необхідними будматеріалами. У Кривому Розі, за даними на ранок 31-го липня, без газу залишаються 119 абонентів, без світла 250. Комунальні та рятувальні служби продовжують ліквідувати наслідки негоди.

У Донецькій області негода вирувала в Покровську і Авдіївці. За інформацією рятувальників, в Авдіївці 30-го липня бригади працювали на проспекті Індустріальному, де на проїжджу частину впали дерева. В Покровську прибирати аварійні дерева з дороги рятувальники виїжджали два рази.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь