Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Закарпатті через спеку скоротили робочий день

В Україну прийшла аномальна спека. Синоптики обіцяють підвищення температури до +37 градусів на території Закарпатської, Волинської, Вінницької, Львівської, Рівненської, Житомирської, Київської, Чернігівської та Івано-Франківської областей.

У зв'язку з цим керівництво Закарпатської області прийняло рішення з 2 по 10 серпня скоротити робочий день. Розпорядження вже підписано і з сьогоднішнього дня набуває чинності.

Згідно з цим розпорядженням, підприємствам і установам як державної, так і приватної форм власності рекомендують внести деякі зміни в графік роботи співробітників. Зокрема, скоротити робочий день на одну годину, збільшити перерви на обід, а також по можливості не виконувати роботи підвищеної небезпеки.

Недопрацьовані години рекомендують перенести на кінець серпня або вересень. За прогнозами синоптиків, в цей час температура повітря повинна нормалізуватися. Тільки відпрацьовувати години потрібно буде в робочі дні, а не на вихідних, відзначили в Закарпатській ОДА.

Спека прийшла і до Києва. Сьогодні в столиці оголосили штормове попередження. Температура повітря тут підніметься до +37 градусів. У місто не пускають великовантажний транспорт, також мерія заборонила проведення продовольчих ярмарків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “На Закарпатті через спеку скоротили робочий день

Залишити відповідь