Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Трьох хлопців вдарило струмом на даху поїзда

В Україні збільшилася кількість випадків загибелі молодих людей від удару струмом на дахах поїздів. Тільки за останні два дні зареєстровано три таких випадки. Любителі екстриму, нехтуючи всіма правилами безпеки, підіймаються на дахи поїздів, щоб зняти гарне відео або зробити фотографію.

За інформацією співробітників "Укрзалізниці", 3-го серпня в Харківській області загинув 24-річний хлопець. Він заліз на дах електрички, що стояла на станції "Заоскілля" і був уражений електричним струмом. Помер миттєво. Тіло правоохоронці знайшли на рейках.

Подібна пригода сталася і в Хмельницькій області поруч зі станцією "Гречани". Там на шляхах було знайдено 19-річного хлопця. Правоохоронці встановили, що він разом зі своїм другом прогулювався по мосту, обладнаному для пішоходів. Вирішив з моста спуститися на вагон-зерновоз і був миттєво вражений струмом. Працівники станції спрацювали злагоджено і через короткий час потерпілий уже перебував у Хмельницькій міській лікарні.

У Київській області вилазка на вагон-зерновоз закінчилася для 17-річного хлопця трагічно. Він помер на місці. Випадок стався вчора на стації "Вишневе", йдеться в повідомленні "Укрзалізниці". Хлопець намагався зробити селфі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь