Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українець три доби провів у відкритому морі на матраці

Прикордонники окупованого Криму допомогли жителю України, який три доби змушений був дрейфувати у відкритому морі на надувному матраці. Пригода сталася минулого тижня.

Повідомляється, що матрац з чоловіком течією принесло до берегів окупованого Криму. Саме там в Каркінітській затоці його і виявили прикордонники, які в цьому час патрулювали акваторію. Вони підняли українця на борт катера і надали йому першу медичну допомогу. Після цього його відправили в місцеву лікарню, де йому поставили діагноз: зневоднення організму і тепловий удар. Їжу та одяг чоловікові надали прикордонники, - йдеться в повідомленні.

Постраждалим виявився вісімнадцятирічний громадянин України, який працює охоронцем в смт. Лазурне, що на Херсонщині. Хлопець після роботи спустився до причалу і вирішив відпочити на надувному дитячому матраці. Коли вранці наступного дня прокинувся, то перед собою побачив відкрите море. Три доби йому довелося провести без прісної води і їжі, поки матрац не прибило до берегів Криму. Хлопець був і морально, і фізично виснажений. Поки що він не повернувся додому, але його родичі вже проінформовані про те, що трапилося. Зараз прикордонники працюють над вирішенням цього питання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь