Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Рівному з-під носа водія з машини вкрали 1 мільйон гривень

У місті Рівне злочинці вкрали з салону автотранспортного засобу 1 мільйон гривень, коли в машині знаходився водій. Подробиці події повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі Рівненській області.

За словами співробітників відомства, напередодні двоє зловмисників тупим предметом розбили скло автомобіля Volkswagen Т4, після чого заволоділи сумкою з грошима, яка перебувала на задньому сидінні автотранспортного засобу. Всього злочинці вкрали 800 тисяч гривень і більше 6 тисяч доларів.

Примітно, в момент крадіжки в салоні на водійському місці знаходився 45-ти річний чоловік - власник викрадених грошей. Чоловік не постраждав. У правоохоронних органах зазначили, що місцевий житель Рівного займається обміном валют, в зв'язку з цим в салоні його автомобіля і знаходилася велика сума грошей. По всій видимості, зловмисники були обізнані з родом занять потерпілого і про те, що на задньому сидінні його машини перебувають гроші, адже невідомі спрацювали злагоджено і швидко.

На даний момент відомості за фактом грабежу, який був здійснений в особливо великих розмірах, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 186 (частина 5) КК України, що загрожує рівненським злочинцям тюремним ув'язненням терміном до 13 років, а також конфіскацією майна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь