Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві біля будівлі Кабміну стався вибух, є постраждалі

Вчора, 24 серпня, в українській столиці на вулиці Грушевського стався вибух, в результаті якого постраждало як мінімум дві людини. Дані відомості оприлюднили у відділі комунікацій Нацполіціі Києва.

За словами співробітників відомства, о 14:06 черговому поліцейському надійшла інформація про те, що поблизу будівлі Кабінету Міністрів на вулиці Грушевського стався вибух невідомого предмета. Внаслідок інциденту тілесні ушкодження отримали жінка і чоловік, які перебували в безпосередній близькості від вогнища вибуху. Однак в Нацполіціі відзначають, що відомості про постраждалих зараз уточнюються.

На місці події вже працюють експерти-вибухотехніки і співробітники слідчо-оперативної групи одного з відділів поліції Києва, які з'ясовують всі обставини вибуху.

За словами очевидців, до приїзду карети швидкої допомоги і співробітників правоохоронних органів поранена жінка лежала на асфальті. Постраждалий чоловік отримав поранення в голову.

Примітно, що раніше представники СБУ заявляли, що за інформацією відомства, на День Незалежності готується чимало провокацій, як в столиці, так і в інших містах України.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь