Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Сумщині від правця померла 5-річна дівчинка

На Сумщині від правця померла 5-річна дівчинка Юлія, яка тиждень тому поранила у дворі власного будинку ніжку. Про трагедію поінформувала українська журналістка Юлія Зайцева на своїй сторінці в Facebook.

Майже тиждень тому 5-річна Юля гралася у дворі зі своїми однолітками. Ногу дівчинка поранила об дерев'яну палицю, яка стирчала з паркану. Батьки дитини самостійно обробили рану. Через кілька днів мама дівчинки дістала з ноги дочки дерев'яну тріску, розмір якої склав приблизно 1-1,5 см. В цей же вечір стан дівчинки погіршився - спазмом звело горло. Дитину доставили до реаніматологів в обласний центр. Співробітники медустанови попросили виснажених горем батьків написати заднім числом відмову від щеплення, по всій видимості, вже тоді медики запідозрили у дівчинки страшну інфекцію - правець.

Майже 7 днів лікарі боролися за життя дівчинки, проте її стан погіршувався з кожним днем, зокрема підвищилася температура тіла, почастішали судоми. Дівчинка померла в медустанові.

У Сумської обладміністрації, коментуючи дану подію, повідомляють, що дівчинка виховувалася в багатодітній родині і не була щеплена через релігійні переконання батьків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь