Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Катарська авіакомпанія починає польоти з України

Національна авіакомпанія Катару Qatar Airways з 28 серпня починає здійснювати прямі перельоти за маршрутом Доха - Київ - Доха. Дана інформація надійшла від представників столичного аеропорту.

Як повідомляється, польоти здійснюватимуться щодня, починаючи з 28 серпня. Пасажири зможуть відправитися в столицю арабської держави з київського аеропорту «Бориспіль». На маршруті будуть задіяні літаки Airbus A320.

Керівником представництва в Україні Qatar Airways і комерційним менеджером авіакомпанії стане Галина Винарчук, яка залишає посаду керівника авіаційного підрозділу Міністерства інфраструктури. До слова, Винарчук вдалося зайняти дану вакансію завдяки прозорому конкурсу, участь в якому брали кращі фахівці і експерти України.

З нагоди початку роботи Qatar Airways в Україні сьогодні, 29 серпня, представники авіакомпанії проведуть прес-конференцію.

Примітно, про те, що авіакомпанія номер один в світі виходить на український ринок стало відомо в квітні поточного року, коли керівництво Qatar Airways заявило про плани на 2017-2018 роки і повідомило, що відкриває 12 нових напрямків, зокрема Київ.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь