Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що розповів першокласникам Порошенко?

1 вересня українські школярі відзначають День знань. Перелякані першокласники, впевнені старшокласники і натхнені педагоги зібралися на традиційні лінійки у своїх навчальних закладів. Про те, як Україна провела 1 вересня, з'ясовувала редакція readonline.

З самого ранку в усіх українських містах в повітрі витає атмосфера свята: навколо звучать тематичні пісні, діти та їхні батьки поспішають до свого храму знань з великими букетами квітів в руках. У цьому навчальному році перший дзвінок продзвенів для 4 мільйонів школярів, з яких трохи більше 400 тисяч - першокласники. Відзначали 1 вересня майже в 16 тисячах навчальних закладів.

Більшість загальноосвітніх шкіл України на святкові лінійки запросили гостей, зокрема представників місцевої влади, активістів, ветеранів та воїнів АТО.

Варто відзначити, що за порядком і безпекою громадян під час проведення Дня знань в загальноосвітніх школах стежили близько 15 тисяч поліцейських, серед яких патрульні, шкільні та дільничні офіцери.

Примітно, в День знань Президент України Петро Порошенко привітав учнів Харківщини на відкритті школи в населеному пункті Пісочин, де також повідомив, що вчився на одні «5», мотивуючи тим самим дітей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь