Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З України почне літати італійський лоукостер

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines має намір в жовтні і грудні поточного року запустити рейси з української столиці і Львова в три італійські міста. Дану інформацію повідомляє джерело з посиланням на відомості лоукостера.

Згідно з повідомленням, вже з 20 жовтня поточного року будуть виконуватися рейси зі Львова в італійські міста Бергамо і Венецію, а з 8 грудня - в Неаполь. Відзначається, що українські громадяни з 9 грудня зможуть скористатися послугами лоукост-авіакомпанії, купивши квитки на рейси Київ-Неаполь, а також з 4 грудня - Київ-Бергамо. Ціна такого польоту в одну сторону буде стартувати від 50 євро, при цьому у вартість квитка увійде і ручна поклажа до 10 кілограм.

Варто відзначити, що ще в середині серпня представники львівського аеропорту заявляли, що українці зможуть розраховувати на рейси від Ernest Airlines вже у вересні цього року, однак тоді від керівного складу італійської авіакомпанії коментарів не надходило.

Примітно, дискаунтер-авіакомпанія, штаб-квартира якої знаходиться в Мілані, обслуговує крім італійського ринку і албанський. Флот авіакомпанії нараховує два літака - Airbus-320 і Airbus-319.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь