Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Український інженер зробив зі свого «Запорожця» авто-амфібію

У Вінницькій області інженер Петро Кіщенко зі свого старенького «Запорожця» зробив авто-амфібію. Незвичний винахід привертає увагу українських журналістів, а також їхніх колег з інших країн.

Автотранспортний засіб, який дістався українцеві в спадок, тепер може і їздити, і плавати. Переробив машину Петро всього за один місяць без будь-яких креслень і схем. Тепер авто-амфібія важить 740 кілограм, а на своєму борту може вмістити рекордну кількість людей. Так, за словами самого винахідника, в «Запорожець» вміщалося 12 осіб - місцеві хлопчаки, яких український інженер катав по річці. До слова, на асфальтовій дорозі автомобіль може розігнатися до 120 кілометрів на годину, а по воді, як човен - до 20. До того ж транспортний засіб може пересуватися по воді і за допомогою весел.

Зверніть увагу, що новости США Украина ви можете почитати на сайті segodnya.ua просто зараз!

Як стверджує власник авто-амфібії, обслуговувати машину легко, при цьому він зазначає, коли почав плавати на ній, корпус став менше іржавіти. Будучи завзятим рибалкою, Петро часто виїжджає на своєму «Запорожці» порибалити. Також винахід чоловіка економить йому час - в об'їзд по суші до його дачі 27 кілометрів, а вплав на авто-амфібії - 11.

Варто зазначити, що винахід Петра, де б він не з'явився, викликає у громадян захват і непідробний інтерес.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь