Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оголошено переможницю конкурсу "Міс Україна 2017"

В українській столиці пройшов фінал Національного конкурсу краси «Міс Україна 2017». Переможницею оголошена 18-річна киянка Поліна Ткач, яку майже одноголосним рішенням журі обрали не тільки за красу, а й за доброту і світлий характер. Про це повідомляє джерело з посиланням на результати конкурсу.

В ході яскравого заходу, що відбувся 6 вересня на сцені палацу «Україна», за бажану корону і титул боролися 24 найкрасивіші українки з різних куточків країни, які були відібрані майже з 15 тисяч претенденток.

Ведучими «Міс Україна 2017» стали Катя Осадча та Юрій Горбунов. У журі увійшли не тільки представники української моди (дизайнер Алія Айсіна), але і актори (Володимир Горянський), олімпійські чемпіони (Олег Верняєв) і телеведучі (Дмитро Комаров). В ході шоу судді майже одноголосно вирішили, що титулу і корони «Міс Україна 2017» гідна 18-річна студентка Київського авіаційного університету - Ткач Поліна.

За словами членів журі, дівчина володіє не тільки природною красою, а й дуже добра, розумна і талановита. Також судді відзначили світлий характер киянки. До слова, переможниця вчиться на другому курсі факультету міжнародної економіки і мріє змінити світ на краще.

В кінці поточного року Поліна Ткач представить Україну на конкурсі «Міс Світу 2017», який відбудеться в Китаї.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Оголошено переможницю конкурсу "Міс Україна 2017"

Залишити відповідь