Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві п'ятеро поліцейських грабували пасажирів на вокзалі

У столиці затримали групу поліцейських, які займалися пограбуванням пасажирів на залізничному вокзалі. Як стало відомо ЗМІ, до злочинної групи входило п'ятеро правоохоронців. Вночі 5-го вересня вони попалися "на гарячому". Арешт відбувся після того, як вони побили і пограбували чергову жертву. Причому злочин вдалося зафіксувати на камеру. За попередньою інформацією, угрупування діяло з березня 2017-го року. У серпні та вересні ними було пограбовано близько десяти пасажирів.

Після затримання патрульних відсторонили від посади. У четвер, 7-го вересня, для одного з них було обрано запобіжний захід - домашній арешт. Для інших встановили суму застави від 256 до 720 тисяч гривень. Цікаво те, що четверо прийшли в патрульну поліцію в результаті конкурсного відбору. А ось п'ятий затриманий є жителем Київщини, працював у внутрішніх органах до реформи і два роки тому успішно пройшов переатестацію.

Також журналістам стало відомо, що один із заарештованих працював раніше шкільним учителем. Чоловік вже зізнався в скоєному і розповів слідчим, що нібито йому не подобалося бити людей і вранці він збирався награбовані гроші віддати своєму начальству.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь