Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Смертельний ураган рухається в бік України

Ураган, який в Румунії забрав життя 8 людей, рухається в сторону України. Про це в понеділок, 18 вересня, повідомили західні засоби масової інформації.

Згідно з відомостями румунських рятувальних служб, в результаті ураганного вітру, що сягав подекуди 100 кілометрів на годину, постраждали близько 70 осіб, 8 людей загинули. Велика частина жертв - це жителі населеного пункту Тімішоара і його околиць. Дане місто третє за величиною в Румунії і знаходиться на заході держави.

Крім людських втрат, постраждала й інфраструктура окремих міст. Так, внаслідок великих поривів вітру повалено десятки дерев, зірвані дахи будинків, а також пошкоджено багато лінії електропередач і канали водопостачання.

Варто зазначити, що громадяни сусідньої країни в інтерв'ю румунським телеканалам повідомили, що ніхто з представників влади або екстрених служб не попереджав людей про стихію, що насувалася. За прогнозами погоди вказувався лише дощ і зниження температури навколишнього середовища на пару градусів.

Станом на сьогоднішній ранок, 18 вересня, екстрені служби Румунії просять громадян не залишати свої оселі і не виходити без гострої потреби на вулицю. При цьому вказується, що смертельний ураган рухається в бік України.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь