Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Дніпрі пасажирка випала з маршрутки: постраждала в реанімації

Днями у Дніпрі під час руху маршрутки через передні двері випала пасажирка. Про стан потерпілої стало відомо сьогодні, 20 вересня.

Інцидент стався на одній з центральних вулиць Дніпра в минулий понеділок, 18 вересня. Крики про допомогу почули поліцейські, які патрулювали неподалік. Під'їхавши до місця події, правоохоронці виявили жінку, яка лежала ногами на узбіччі, а головою на проїжджій частині. Копи негайно викликали «швидку» і приступили до з'ясування ситуації.

Так, водій громадського транспорту повідомив поліцейським, що звернувся до пасажирки, яка вже стояла в дверях, із закликом відійти від них, однак та його не послухав і на найближчому повороті випала. Дану версію постраждала спростовує і розповідає, що вона відчула, що двері закриті нещільно, в зв'язку з цим жінка звернулася до водія з проханням закрити їх щільніше, на що водій сказав: «І так доїмо». Однак під'їжджаючи до зупинки, після повороту, жінка просто «вилетіла» з дверей.

Згідно з інформацією лікарів Дніпровської лікарні, жінка дивом залишилася жива, адже вона випала прямо на проїжджу частину. Зараз постраждала перебуває в реанімаційному відділі, у неї діагностували струс мозку, ушкодження тазу і множинні травми шиї та кінцівок. Жінку чекає довгий курс відновлення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь