Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Дніпрі створили мурал, присвячений подвигам пожежних

Сучасні українські міста вже неможливо уявити без муралів - величезних зображень, які, як правило, розміщують на стінах багатоповерхових будівель. Даний вид мистецтва з'явився в країні порівняно недавно, проте вже встиг підкорити людей.

Так, за останні роки стріт-арт «відкрив» багатьох художників, чиї імена стали відомі завдяки їхнім роботам на стінах будинків. У своїх роботах автори намагаються відобразити побут сучасної людини, зокрема нові напрямки та стилі в музиці, кіно, якісь важливі події або щось зовсім інше - відображення своєї фантазії.

Чергове творіння з'явилося в центрі Дніпра на вулиці Князя Володимира Великого. Працював над мурал вже відомий у своїх колах стріт-артщик Zdes Roy. Цього разу художник зобразив співробітника пожежної служби, якого ззаду обіймає ангел. Таким чином автор хотів подякувати рятувальникам за їх сміливість і відвагу під час порятунку людей.

Як відзначають представники ДСНС Дніпра, всі співробітники відомства оцінили своєрідний подарунок до Дня рятівника. Даний мурал буде нагадувати пожежним, що звичайні люди вдячні їм за врятовані життя в надзвичайних ситуаціях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь