Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мешканка Запоріжжя покусала коханку чоловіка

У місті Запоріжжі в Хортицькому районі стався курйозний випадок - дружина, яка "застукала" чоловіка в ліжку з іншою жінкою, накинулася на розлучницю і покусала її. 

Як повідомляється, днями жителька Запоріжжя, прийшовши з роботи додому, "застукала" у власній квартирі чоловіка з іншою жінкою. Убита горем дружина накинулася на розлучницю і покусала її. Коли на місце події приїхали запорізькі поліцейські, обдурена жінка намагалася розправитися і з представниками закону - запоріжанка накинулася на одного з патрульних, намагаючись вкусити його.

На вмовляння правоохоронців заспокоїться, розлючена дружина ще більше нервувала. У якийсь момент вона кинулася до балкону, щоб зістрибнути вниз і покінчити життя самогубством. На щастя, патрульним поліцейським вдалося благополучно відрадити від необачного вчинку скривджену дружину. Співробітники правоохоронних органів провели роз'яснювальну бесіду з усіма учасниками конфлікту.

Примітно, у відомстві відзначили, що в той же час і в тому ж будинку, але на іншому поверсі сталося ще одна сімейна драма - жінка всадила кухонний ніж у ногу своєму коханому, але коли на виклик приїхали копи, подружжя вже помирилися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь