Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Києвом сталася пожежа на фармацевтичному заводі

У населеному пункті Біла Церква сталася пожежа на фармацевтичному заводі «Біофарма». Про подію та її наслідки розповіли місцеві ЗМІ з посиланням на Держслужбу України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією співробітників ДСНС, вогонь спалахнув у виробничо-складському одноповерховому приміщенні, де зберігалися і пакувались медпрепарати, вчора, 25 вересня, близько 19:00 год. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники на спецтехніці. На момент приїзду співробітників ДСНС, площа пожежі становила понад 5 тисяч квадратних метрів.

У відомстві зазначили, що у зв'язку з інцидентом було прийнято рішення оголосити в Білій Церкві надзвичайний стан. Місцевим жителям рекомендували закрити вікна у квартирах і не залишати будинки без потреби, так як за результатами перевірки атмосферного повітря прилеглого до підприємства мікрорайону було зафіксовано перевищення рівня продуктів горіння.

Всього для ліквідації пожежі задіяли 60 рятувальників, які близько 23:00 год частково погасили вогонь. На даний момент пожежники продовжують працювати на ділянці, розбираючи завали.

Зараз власники заводу підраховують збитки, завдані вогнем, а експерти з'ясовують причини події.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь