Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Львівщині стався вибух у житловому будинку

У населеному пункті Дрогобич (Львівська область) стався вибух і пожежа в житловому будинку. В результаті події постраждала людина. Дану інформацію в соціальній мережі Facebook оприлюднили представники ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомили у відомстві, вчора, 4 жовтня, приблизно о 00:40 черговому служби порятунку надійшла інформація про те, що внаслідок вибуху побутового газу сталася пожежа в квартирі на 3-му поверсі одного з багатоповерхових будинків по вулиці Шевська міста Дрогобич.

Представники ДСНС відзначили, що будинок, в якому стався вибух, шестиквартирний, на 1-му поверсі розташований магазин. Всього в будинку проживає 17 осіб. У приміщеннях квартир освітлення електричне, а опалення газове пічне.

Уточнюється, що в результаті інциденту постраждав власник квартири на 3-му поверсі. Чоловіка 1977 року народження госпіталізували в місцеву медичну установу з опіками І-ІІІ ступенів. Зараз потерпілому надається необхідна допомога, його стан медики Дрогобицької лікарні оцінюють як важкий.

Крім того, пошкоджено будівлю - там, де знаходився газовий балон, зруйновані міжквартирні перегородки, вибито скло вікон, а також міжкімнатні двері.

Рятувальники Львівщини повністю ліквідували пожежу через півгодини після прибуття. Зараз фахівці встановлюють причини і обставини НП.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь