Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українка встановила два надлюдських рекорди

Днями українська спортсменка Наталія Жаркова завоювала відразу дві золоті медалі, встановивши надлюдські рекорди, на першому в Європі чемпіонаті з підводного пірнання із затримкою дихання. Дану інформацію оприлюднили представники Федерації з підводного спорту України.

Згідно з даними відомства, перший в історії Чемпіонат Європи з плавання із затримкою дихання (апное, він же фридайвінг) відбувся минулого тижня, 3-8 жовтня, в турецькому місті Каш, де Україну представляли Наталія Жаркова і Олена Удовенко. Дівчата гідно виступили на змаганнях, а Наталя показала найкращі результати і при цьому встановила відразу два світові рекорди.

Так, українська спортсменка зуміла зануритися на глибину 65 метрів без ластів з постійною вагою, а також в бі-ластах Наталії підкорилася відстань 85 метрів. Відзначається, що завдяки таким результатам спортсменка виграла дві золоті медалі. Показники, яких зуміла досягти Жаркова, стали новими світовими рекордами з пірнання з постійною вагою в бі-ластах і без ластів.

Варто зазначити, що українська спортсменка тричі піднімалася на п'єдестал - ще одну медаль, на цей раз бронзову, Наталя отримала в такій дисципліні як CWT monofin (пірнання з постійною вагою в моноласті).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь