Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Не поділили дорогу: в Запоріжжі на проїжджій частині водій маршрутки жорстоко побив таксиста

У Запоріжжі посеред проїжджої частини сталася бійка між водієм маршрутки і таксистом, в результаті чого останній був доставлений у лікарню з відкритим переломом гомілки. Про подію і її наслідки розповіли у відділі комунікацій Нацполіції Запорізької області.

Так, представники відомства повідомили, що 8 жовтня приблизно о 17:30 год в Комунарському районі на вулиці Автозаводській стався конфлікт між водієм маршрутки та таксистом через те, що водій маршрутки «підрізав» легковий автомобіль. Чоловіки почали з'ясовувати стосунки на проїжджій частині, в якийсь момент водій маршрутки накинувся на водія «легковика», завдаючи чоловікові тілесні ушкодження.

Поліцейські Запоріжжя відзначають, що розлючений чоловік спершу вдарив кулаком в ніс таксиста і поки той поправляв окуляри, скоїв повторний удар на цей раз по нозі потерпілого невстановленим предметом. Потерпілий був госпіталізований в одну із запорізьких медустанов, де лікарі діагностували у пацієнта відкритий перелом гомілки. Зараз стан здоров'я водія таксі оцінюють як задовільний.

Відносно водія маршрутки за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за статтею 121 КК України. З'ясовуються всі обставини бійки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь