Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Житомирській області батько з сином врятували односельчан зі страшної пожежі

У селі Березівка, що в Житомирській області, батько і син, ризикуючи власними життями, витягли з палаючого будинку незнайомих односельчан. 

Як повідомляється, напередодні в Березівці сталася пожежа приблизно в 11:00 год, коли один з жителів села помітив на околиці населеного пункту стовп диму. Чоловік відразу ж запідозрив недобре, припустивши, що може горіти один з приватних будинків. Він і його старший син вирушили до місця, звідки йшов дим, на мотоциклі.

За словами самого героя - Михайла Опанасюка, приїхавши з сином до вогнища, він побачив цегляний будинок, у якого горів дах, а також вхідні двері, охоплені вогнем. Усвідомлюючи всю небезпеку і те, що в палаючому приміщенні можуть перебувати люди, батько з сином вибили вікна в одну з кімнат, де виявили двох осіб без свідомості. Хоробрі чоловіки витягнути людей (83-річну господиню приватного будинку і її 54-річного сина) з палаючого приміщення. Після чого постраждалі були госпіталізовані в місцеву лікарню.

«Батько подавав мені потерпілих: жінку, а потім чоловіка. Все відбувалося дуже швидко, в голові була тільки одна думка - врятувати людей», - ділиться спогадами про те, що відбувається Олександр Опанасюк.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь