Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Україну і Мальту зв'яжуть прямі авіарейси

Україну і Республіку Мальта зв'яжуть прямим авіасполученням вже навесні 2018 року. До цієї угоди вчора, 17 жовтня, в ході зустрічі, яка проходила в Києві, прийшли глави держав Петро Порошенко і Марі-Луїз Колейро Прека.

Згідно з повідомленням прес-секретаря українського президента Святослава Цеголко в соціальній мережі Twitter, навесні наступного року з'являться прямі авіарейси між Україною та Мальтою.

Як правило, коли встановлюється пряме повітряне сполучення, за умови що немає повної лібералізації, авіапольоти виконуються основними перевізниками держав. Так, по всій видимості, з боку України рейси здійснюватимуть «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), а з боку Республіки Мальта - Air Malta.

Крім того, глави держав під час зустрічі також обговорювали і ідею створення хаба з обслуговування українських літаків на Мальті. При цьому президент України Петро Порошенко зазначив, що створення логістичного центру Антонова на території республіки стане найбільш оптимальним центром, де українським підприємствам буде надано найкращий і оптимальний режим для роботи. У свою чергу Марі-Луїз Колейро Прека повідомила, що її держава готова розглядати створення таких вузлів в середземноморському регіоні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь