Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Юна запоріжанка завоювала Кубок світу з карате

Днями в угорській столиці завершився Відкритий чемпіонат по карате «World Dream Cup 2017», на якому 11-річна жителька Запоріжжя Дарина Стоянова завоювала перше місце. Дана інформація надійшла від представників Запорізької обласної Асоціації Кіокушинкай Карате.

Згідно з оприлюдненими даними української делегації, Дарина виступала в категорії «дівчатка 11-12 років» і була наймолодшою ​​учасницею змагань, які проходили в Будапешті, однак це не завадило дівчинці здолати суперниць. До слова, спортсменці тільки за місяць до турніру виповнилося 11 років. Крім того, дівчинка дивом потрапила на змагання, так як офіційне запрошення на чемпіонат прийшло Дарині буквально за кілька годин до вильоту.

Також представники асоціації відзначають, що Дарина була єдиною, хто представляв місто Запоріжжя на турнірі. При цьому повідомляється, що Стоянова займається в клубі «Сінгітай», а тренер юної спортсменки Володимир Кляпчук пишається досягненнями своєї вихованки (чоловік не був присутній на змаганнях, і таким чином Дарина самостійно брала участь в турнірі).

Українські спортсмени гідно виступили на чемпіонаті і привезли з Будапешта 28 медалей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь