Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні вперше продали ПЗ за криптовалюту

Українська компанія-розробник AxxonSoft продала за криптовалюту програмне забезпечення AxxonNEXT. Дану інформацію оприлюднило джерело з посиланням на представників компаній-учасників угоди.

Днями список офіційних угод за допомогою криптовалюти поповнився - в Києві компанія ITX Security Systems Ukraine, що спеціалізується на системах безпеки в Україні, купила у AxxonSoft програмне забезпечення. В рамках угоди учасники підписали публічну оферту, яка обумовлює поставку і придбання продукту за криптовалюту Dash.

Після того, як компанії підписали договір, AxxonSoft відправила клієнту QR-код, за яким друга сторона договору повинна була здійснити оплату за рахунком. Так, ITX негайно здійснила оплату за наданий продукт з використанням транзакцій блокчейна Dash, завдяки чому відбулася угода.

Представники організації, яка займалася юридичним супроводом угоди, відзначили, що блокчейн саме цієї валюти дозволяє проводити транзакції набагато швидше, ніж, наприклад, Bitcoin. Саме Dash створений для оперативних транзакцій будь-якого виду, що й зіграло ключову роль при виборі цієї криптовалюти для здійснення угоди. До слова, сума оферти склала 3,3 Dash (1 тисяча доларів).

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь