Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Одеситка підкорила Японію

Переможниця українського шоу «Х-Фактор» одеситка Аіда Ніколайчук не стала зупинятися на досягнутому і взяла участь в японському вокальному шоу, де дівчина, виконавши пісню на чужій мові, здобула перемогу над відомою співачкою Saya Asakura.

Суть японського конкурсу «Mozart-show» полягає в тому, що двоє учасників змагаються між собою, виконуючи одну і ту ж пісню. До слова, вокалістів оцінює не журі, яке можна дорікнути в суб'єктивності, а суперточна караоке-машина. Винахід, крім зчитування правильного потрапляння в слова, також фіксує гучність голосу, чистоту звуку, необхідні тембри, вібрації та інші нюанси виконання, від яких слухачів пробирають мурашки.

Варто відзначити, що Аіда Ніколайчук не тільки підкорила японське телебачення своїм голосом, а й вразила всіх присутніх співом на чужій для неї мові без акценту і помилок. Таким чином, одеситка не залишила шансів своїй суперниці - відомій в Японії співачці Saya Asakura.

Примітно, для японських засобів масової інформації Аіда стала справжньою сенсацією. Тепер українська співачка хоче записати пісні на японській мові, проте, найближчим часом у неї в планах випуск англомовного альбому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь