Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Рівному 9-річний хлопчик керував джипом, всередині якого патрульні знайшли заборонені речовини

Патрульні поліцейські міста Рівне зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 9-річний хлопчик. В ході огляду авто правоохоронці в салоні машини виявили пістолет і заборонені речовини. Про це інформують представники патрульної поліції.

Згідно з оприлюдненими даними, за кермо автотранспортного засобу Jeep Grand Cherokee 9-річну дитину посадив його 33-річний батько, який під час руху машини сидів на передньому пасажирському місці. Коли горе-татусь на прохання поліцейських почав шукати документи, копи звернули увагу на предмет в салоні, схожий на пістолет. З'ясувалося, що дозволу на зберігання вогнепальної зброї у чоловіка не було.

Крім того, попросившись в туалет, 9-річний хлопчик намагався позбутися від пакета, в якому знаходилося 25 пігулок, по всій видимості, наркотичного походження.

Поліцейські вилучили виявлений пістолет і заборонені речовини. Відносно чоловіка було складено адміністративний протокол за статтею 126 (частина 2) КУпАП. Управління машиною і дитину передали дружині правопорушника, яка прибула за викликом копів. Слідчі вже отримали відповідні матеріали по цій справі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь