Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні авто апгрейдили під Чужого

У передмісті Києва був помічений незвичайний автомобіль, який може налякати перехожих своїм зовнішнім виглядом. Про це в соціальній мережі Twitter повідомляють очевидці, які також опублікували фотографії «монстра».

Як повідомляється, автотранспортний засіб Fiat 126 польського походження апгрейдили і всередині і зовні. Так, на кузов машини розмістили багато різних елементів, які, доповнюючи один одного, створюють враження, що автомобіль це якась істота. До слова, користувачі соцмережі відзначили, що дане творіння дуже нагадує Чужого з однойменного голлівудського фільму.

В цілому автомобіль-чудовисько виглядає дуже страхітливо і за рахунок того, що монстр оснащений двоствольним кулеметом. Задня частина машини не менш оригінальна - вона являє собою величезний космічний двигун. У задній частині салону автомобіля розміщується 8-циліндровий двигун від BMW.

Автотранспортний засіб оснащено 3 парами коліс, по всій видимості для того, щоб витримати масивну конструкцію.

На даний момент невідомо, з якою метою апгрейдили авто, однак користувачі мережі припустили, що дану істоту можливо створено для прийдешнього свята Хеллоуїн, яке в англомовних країнах прийнято відзначати 31 жовтня, і яке стало користуватися популярністю і серед української молоді.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь