Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Сумах горе-злочинець під час втечі загубив паспорт

У місті Суми злочинець, тікаючи після скоєного ним пограбування загубив паспорт. У зв'язку з цим співробітникам правоохоронних органів не склало труднощів вичислити зловмисника і дізнатися нові подробиці про його темне минуле. 

Згідно з інформацією представників поліції Сум, затриманим виявився 26-річний житель міста Конотоп, який приїжджав до обласного центру з метою заволодіння золотими прикрасами перехожих. Чоловік розраховував, що залишиться невловимим, так як після кожного пограбування він виїжджав за межі міста. До слова, дана тактика злочинця працювала, адже перший вчинений ним злочин по проспекту М. Лушпи пройшов для зловмисника вдало. Тоді фігурант, погрожуючи сумчанці гострим предметом, силою відібрав у жертви золотий ланцюжок.

На наступний день підозрюваний знову вийшов на «справу» і на вулиці Героїв Крут пограбував дівчину, зірвавши з її шиї дорогу прикрасу. Грабіжника намагалися затримати перехожі, але він вислизнув з їхніх рук. Горе-злочинець, тікаючи, загубив паспорт, що дозволило поліцейським вичислити злочинця.

Наразі стосовно уродженця Конотопа відкрито кримінальне провадження за статтями 186 (частина 2) і 187 (частина 1) КК України. Чоловікові загрожує тюремне ув'язнення терміном від 3-х до 7-ми років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь