Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Києвом горе-матір мала намір продати 2-річного сина за 35 тисяч доларів

У населеному пункті Васильків Київської області 22-річна жінка мала намір продати свого 2-річного сина за 35 тисяч доларів. Про це розповіли представники ГУ Нацполіції Київщини.

Згідно з оприлюдненою інформацією, співробітники правоохоронних органів з'ясували, що 22-річна місцева жителька м. Васильків проживала в квартирі зі своїм 2-річному сином і співмешканцем. При цьому у відомстві зазначають, що жінка вела аморальний спосіб життя, що призводило до постійних конфліктів у сім'ї. До слова, сварки між парою часто закінчувалися рукоприкладством і, за словами самої горе-матері, основною причиною таких конфліктів була дитина, в зв'язку з цим жінка і вирішила продати малюка.

Жінка самостійно знайшла потенційного покупця. Крім того, фігурантка наполягала на швидкому продажу хлопчика і при цьому горе-матір хотіла гарантій, що дитину їй назад не повернуть. Клієнт за живий товар повинен був заплатити жінці 35 тисяч доларів. Зловмисницю затримали в момент передачі обумовленої суми.

Відносно жінки правоохоронці Київщини відкрили кримінальне провадження за статтею 149 (частина 3) КК України, тепер їй загрожує тюремне ув'язнення терміном до 15 років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь