Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У столиці від менінгіту померла вже третя дитина

У поточному році в українській столиці спостерігається напружена епідемічна ситуація щодо захворюваності на менінгококову інфекцію. На даний момент зареєстровано 27 випадків захворювання на цю недугу серед дітей до 17 років, останній - у 2-річної дитини, яка померла від менінгіту в лікарні. Дану інформацію оприлюднили на сайті Головного управління Київської Держпродпотребслужби.

Згідно з відомостями відомства, у всіх зареєстрованих хворих була діагностована генералізована форма хвороби. Двоє дітей у віці 3 місяців і 4 років померли від цієї недуги.

Вчора, 31 жовтня, був зареєстрований третій випадок в цьому році - загинула 2-річна дитина, у якого попередньо діагностували менінгококову інфекцію, менінгококцемію. Малюк був доставлений в лікарню ввечері 30 жовтня, а вже близько 05:00 31 жовтня його не стало.

Відомо, що дитина відвідувала дитячий дошкільний заклад, розташований в Печерському районі Києва. Зараз в дитячому садку і в квартирі, де проживав загиблий малюк, проводяться необхідні протиепідемічні заходи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь