Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Хмельницькому відбулася бійка з перестрілкою

У центрі міста Хмельницький в приміщенні для розіграшу лотерей між двома групами людей стався конфлікт, який переріс у бійку з перестрілкою. В результаті події постраждало п'ятеро чоловіків. Подробиці інциденту оприлюднили представники ГУ Нацполіціі Хмельницької області на офіційному сайті відомства.

Згідно з повідомленням, в центрі міста в приміщенні, де проводиться розіграш лотерей, між двома групами чоловіків (приблизно 10 чоловіків) стався конфлікт. В ході з'ясування відносин опоненти розгромили приміщення, зокрема розбили скло, пошкодили меблі та обладнання, а також транспортний засіб BMW, який було припарковано поблизу закладу. До слова, в хід йшли не тільки кулаки, а й зброя - чоловіки використовували мисливські гвинтівки та іншу зброю, яка стріляла гумовими кулями. Так, в ході конфлікту п'ятеро учасників бійки отримали поранення, чоловіків госпіталізували в медичний заклад з травмами різного ступеня складності.

Поліцейські Хмельницького затримали всіх учасників конфлікту. За фактом події співробітники правоохоронних органів щодо чоловіків відкрили кримінальні провадження відповідно до статей 296 і 194 КК України. На даний момент хмельницькі копи продовжують з'ясовувати всі обставини інциденту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь