Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У МВС оригінально нагадали про правила дорожнього руху

Представники Міністерства внутрішніх справ України оригінально нагадали водіям про правила дорожнього руху, використовуючи стиль знаменитої на весь світ серії жуйок «Love is...». Відповідні ілюстрації до правил дорожнього руху з ключовою фразою «Турбота - це...» відомство опублікувало на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах.

Згідно з оприлюдненими картинкам, співробітники міністерства в черговий раз закликають пішоходів і водіїв не забувати про банальні, але дуже важливі правила дорожнього руху. Так, для сюжетів ілюстрацій «Турбота - це...» послужили типові ситуації, при недотриманні яких в Україні щодня відбуваються дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, в МВС закликають громадян переходити дорогу в призначеному для цього місці і виключно на зелене світло, нагадувати своїм другим половинкам пристібати ремені безпеки, не користуватися мобільним телефоном під час керування автотранспортним засобом, перевозити дітей в спеціальному автокріслі, своєчасно «перевзувати» машину та інше. До слова, в даних ілюстраціях зачіпаються й інші важливі правила, такі, як не смітити з вікон автомобілів.

Варто зазначити, що людям припали до душі оригінальні ПДР. У соціальних мережах багато користувачів позитивно прокоментували дані ілюстрації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь