Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві сталася пожежа в будівлі гіпермаркету «Ашан»

В ніч з четверга на п'ятницю, 10 листопада, приблизно о 01:00 в Києві на Лівому березі поблизу торгово-розважального центру «SkyMall» сталася пожежа в будівлі гіпермаркету «Ашан». Про це інформують столичні ЗМІ з посиланням на ДСНС Києва.

Згідно з оприлюдненими даними, рятувальники, прибувши за вказаною адресою, виявили, що загоряння сталося на обгороджених металопрофілем складських приміщеннях одного з найбільших гіпермаркетів. Загальна площа пожежі становила близько 200 квадратних метрів. Вогнем були охоплені господарські матеріали, зокрема пластикові пляжні лежаки, батути та інші аналогічні предмети.

У ліквідації пожежі участь брали 4 київські бригади рятувальників (45 рятувальників особового складу) на спецтехніці (11 одиниць), а також біля гіпермаркету чергували поліцейські і карета швидкої допомоги. Ускладнювалася робота пожежних тим, що охоплене вогнем приміщення було сильно задимлене. Співробітникам ДСНС доводилося використовувати кисневі маски для того, щоб продовжувати здійснювати гасіння вогню і повну ліквідацію події.

За попередньою інформацією спеціалістів, загорання в складських приміщеннях «Ашана» відбулося внаслідок короткого замикання електропроводів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь