Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українку намагалися перевести через кордон в багажнику автомобіля

На білорусько-українському кордоні двоє громадян Російської Федерації намагалися в багажнику власного автотранспортного засобу перевезти через пункт пропуску 60-річну громадянку України. Про це повідомляє джерело з посиланням на представників митного комітету Республіки Білорусь.

Згідно з оприлюдненою інформацією, інцидент трапився на пункті пропуску «Веселівка», який розташований на території Білорусі. Як з'ясували співробітники прикордонної служби, жінка, яку громадяни Росії ховали під купою одягу та інших предметів у багажники автотранспортного засобу, є матір'ю пасажирки, яка перебувала в момент перетину пункту пропуску в салоні автомобіля.

Встановлено, що у 60-річної українки в березні 2015 року закінчився термін дії паспорта. Жінка проігнорувала попередження співробітників відповідних органів Білорусі про необхідність заміни документа.

До слова, всіх трьох учасників даного інциденту не пропустили в Україну. За спробу незаконного перетину кордону щодо водія іномарки і 60-річної українки відкрито адміністративне провадження. Крім того, жінку звинувачують і в порушенні правил перебування в Республіці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь