Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Запорізький фотограф завершив незвичайний проект

Фотограф із Запоріжжя Анатолій Волков завершив роботу над незвичайним проектом під назвою «365 днів острова Хортиця», суть якого полягала в тому, що кожен день чоловік на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опубліковував новий знімок з острова.

З 31 жовтня по 15 листопада у виставковому центрі фотоклубу «Запоріжжя» Анатолій представив свої унікальні роботи, які фотограф робив протягом року щодня. На виставці чоловік представив 85 найкращих знімків. Його фотошедеври просякнуті великою любов'ю до рідної землі та відображають цілеспрямованість автора.

Днями фотограф виклав в соцмережі останній знімок, завершивши свій марафон незвичною і чарівною панорамною фотографією, яка, до слова, зроблена з 20 кадрів. Так Анатолій вирішив не тільки поставити крапку в проекті, а й дати старт новому не менш цікавому фотомарафону, який буде називатися «Панорама Хортиці».

Примітно, фотовиставка «365 днів острова Хортиця» була приурочена до ювілею Анатолія Волкова, якому в листопаді виповнилося 35 років.

Варто відзначити, що в соціальній мережі фотографії жителя Запоріжжя припали багатьом користувачам до душі. Під останньою публікацією автора люди написали багато теплих слів Анатолію, а також побажали натхнення і успішних майбутніх проектів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь