Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українська фехтувальниця виграла етап Кубка світу

Українська фехтувальниця Ольга Харлан здобула перемогу на етапі Кубка світу, який в цьому році пройшов в Бельгії. Дану інформацію оприлюднив Національний олімпійський комітет на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Facebook.

Згідно з опублікованими даними, етап Кубка світу з фехтування проходив в бельгійському місті Сінт-Ніклас, де фехтувальниця з Миколаєва гідно виступила незважаючи на перенесену вперше в її кар'єрі операцію (через серйозні проблеми з правою кистю в жовтні минулого року Ользі знадобилося хірургічне втручання).

Варто відзначити, що на шляху до грандіозного фіналу українській спортсменці довелося пройти партнерку по національній збірній Ольгу Жовнір, а також фехтувальниць з Франції Шарлоту Лембах і Каролін Кьєролі, росіянку Яну Егорян і венгерку Анну Мортон. У фінальному поєдинку, який, до слова, Харлан провела на одному диханні і з незвичайною впевненістю, Ольга здобула перемогу з рахунком 15: 6 над віце-чемпіонкою Європи італійкою Росселлою Грегоріо.

Примітно, перший етап Кубка світу українська шаблістка провела невдало - Ользі довелося покинути 1/16 фіналу після поєдинку з українською спортсменкою Аліною Комащук.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь