Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Вінничині мають намір побудувати завод японської компанії «Fujikura»

У Вінницькій області мають намір звести завод японської компанії «Fujikura», яка займається виробництвом електрообладнання, телекомунікаційних систем і автомобільних компонентів. Відповідна заява надійшла від представників компанії.

Згідно з оприлюдненими даними, підприємство мають намір побудувати в місті Немирів. Всього на заводі працевлаштують близько 500 осіб. При цьому наголошується, що співробітники будуть забезпечені повним соціальним пакетом, а також гідною заробітною платою. До слова, більшість майбутніх працівників вінницької «Fujikura» на даний момент вже пройшли стажування на виробничих потужностях компанії, розташованої під Львовом, де на заводі працюють понад 3 тисячі осіб.

Крім того, представники японської компанії відзначили, що місцеві жителі міста Немирів зарекомендували себе дуже позитивно, зокрема, люди продемонстрували освіченість, професіоналізм і порядність.

Примітно, керівництво «Fujikura» запевнило, що будівництво заводу і виробництво в цілому в населеному пункті не буде загрожувати екології, так як є «чистим», в тому числі не має шкідливих викидів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь