Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У столиці горіла школа

У вівторок, 28 листопада, в приміщенні однієї зі столичних шкіл сталася пожежа. Подробиці події розповіли в прес-службі Головного управління ДСНС України в Києві.

Згідно з опублікованими даними на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Facebook, інформація про пожежу в будівлі навчального закладу, розташованого по проспекту Маяковського, 21Г, надійшла в службу порятунку в 5:57. На місце інциденту негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ. По прибуттю рятувальники встановили, що осередок займання знаходиться в підсобному приміщенні, розташованому на 2-му поверсі школи, після чого відразу ж приступили до локалізації вогню.

Так, завдяки злагодженим та оперативним діям столичних рятувальників, пожежу, загальна площа якої становила понад 4 квадратних метрів, вдалося локалізувати протягом 10 хвилин після приїзду співробітників ДСНС, а через кілька хвилин і зовсім ліквідувати. Відзначається, що внаслідок пожежі пошкоджено шафу, а також закопчені стіни та стеля підсобного приміщення. На даний момент фахівці оцінюють збитки завдані вогнем і встановлюють причини виникнення загоряння в будівлі столичного навчального закладу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь