Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Український гімнаст Олег Верняєв пропустить наступний сезон

Українська зірка і лідер національної збірної зі спортивної гімнастики Олег Верняєв найближчим часом перенесе кілька операцій, внаслідок чого пропустить весь наступний сезон. Минулого місяця головний тренер української збірної Геннадій Сартинский повідомив, що донеччанин потребує хірургічного втручання не тільки на надірваній зв'язці ноги, але і на плечі. Днями цю інформацію підтвердив і сам спортсмен.

Так, український гімнаст на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написав, що у відпустці, яка настала після закінчення сезону, і якої Верняєв чекав 5 років, спортсмен повинен поділитися сумними новинами. За час відпочинку Олег планує провести 2 операції, внаслідок чого наступний 2018 рік гімнастика буде без нього. Підсумовуючи свою заяву, донеччанин оптимістично пише, що за цей час він встигне скучити по спорту, при цьому Верняєв обіцяє обов'язково повернутися.

Нагадаємо, нещодавно український гімнаст за кількістю набраних очок зайняв І місце в особистому заліку німецької гімнастичної Бундесліги, на якій зумів набрати 101 очко. А навесні в Лондоні в багатоборстві на Кубку світу Верняєв став переможцем даних змагань на арені О2, де обійшов найсильніших суперників з США і Німеччини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь