Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ломаченко - найкращий боксер світу

Український спортсмен Василь Ломаченко став найкращим боксером світу за версією авторитетного спортивного порталу ESPN, посівши перше місце в рейтингу видання незалежно від вагової категорії. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційному сайті ESPN.

Даний рейтинг спортивний оглядач сформував на основі опитування експертів ресурсу, в якому брали участь близько 11 осіб. Боксерів розподіляли з 1-го по 10-е місця. Від кожного експерта кращий боксер отримував по 10 балів, найгірший - 1 бал.

Так, згідно з оприлюдненими даними, чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко очолив рейтинг, отримавши 102 бали, а також потіснивши з першої позиції представника Казахстану Геннадія Головкіна, який від експертів отримав 99 балів. До слова, «бронза» в цьому списку дісталася американському боксеру Теренсу Кроуфорду, який набрав 91 бал.

Таким чином, після перемоги над кубинським спортсменом Гільєрмо Рігондо 29-річний уродженець Білгород-Дністровського очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь