Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Коли в Україну прийде зима?

Весь тиждень в столиці України погода буде теплою і вологою.

Ще близько тижня практично у всіх областях нашої країни збережеться дуже тепла для січня погода. Також буде волого, але опади можливі лише місцями і досить незначні.

Про те, яка погода чекає українців на Різдво, говорила в ефірі одного з каналів Наталія Діденко, відомий синоптик.

Вона зазначила, що домінувати в Україні буде в основному, волога і тепла повітряна маса. Не передбачається істотних дощів, йтимуть опади лише в західних областях. Але з часом атмосферний фронт посунеться до центральної України, а точніше, до Житомирської, Вінницької і частково Київської областей. В цілому, істотних опадів не буде, але будуть зберігатися тумани, - зазначила Діденко.

Весь тиждень температура повітря коливатиметься в межах відміток вище нуля, лише ночами, зрідка, опускаючись на одну-дві відмітки нижче. Днем в межах всієї України буде від +2 до +6 ° C, а в південній частині від +5 до + 10 ° C. Можливі незначні температурні коливання, однак, до кінця тижня, Святвечір і Різдво ми будемо зустрічати з теплом.

Тепла погода дещо зіпсувала українцям новорічні свята, через відсутність снігу багато користувачів інтернету відзначали повну відсутність новорічного настрою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь