Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Миколаєві стався спалах гепатиту А

У Миколаєві зафіксовано спалах гепатиту А. Імовірна причина - вода, яка продається у вуличних пунктах розливу. Така заява надійшла від представників місцевої облдержадміністрації.

Як пояснили у відомстві, на даний момент в медустановах Миколаєва знаходяться 39 місцевих жителів, у яких є ознаки, характерні для даної небезпечної інфекції. При цьому 6 пацієнтів - це неповнолітні діти. Лікарі оцінюють стан потерпілих городян як середнього ступеня тяжкості.

Фахівці висунули основну причину зараження гепатитом А - питна доочищена вода, яку миколаївці купували в пунктах розливу, розташованих в різних точках міста. Всі хворі напередодні вживали воду з таких джерел. При цьому пацієнти вказали на 7 торгових точок, які вже закриті відповідними органами. На даний момент миколаївські чиновники розпорядилися перевірити всі подібні пункти розливу води.

Співробітники правоохоронних органів Миколаєва за фактом масового зараження небезпечною недугою відкрили кримінальне провадження. Призначено ряд експертиз, результати яких прояснять ситуацію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь